кадри: Фейсбук/,  Премиерът Борисов не се яви на заседанието по делото,

...
кадри: Фейсбук/,  Премиерът Борисов не се яви на заседанието по делото,
Коментари Харесай

Борисов не се появи в съда по обвинение за клевета. Мая Манолова: Страхува се да не го осъдя преди изборите

кадри: Фейсбук/

 Премиерът Борисов не се яви на съвещанието по делото, което Манолова заведе против него за клюка. Следващото съвещание е планувано за 9 март 2021 година от 9:00 ч. Това заяви ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова във видео онлайн във Facebook.

Най-вероятно забавянето на делото се дължи на нежеланието на Бойко Борисов да бъде наказан преди идните парламентарни избори. Трябва да има правдивост. Не може министър председателят, в ефира на национална телевизия, да лъже и да приказва клюки против главния си конкурент на изборите, съобщи Манолова и напомни, че става дума за локалните избори в София, когато тя беше главен конкурент на претендента на партията на Борисов – Йорданка Фандъкова.

Адвокатът на Манолова Минчо Спасов съобщи, че се очакваше през днешния ден съдът да се произнесе по настояването ни Борисов да се яви в залата и да стане ясно дали той, или неговият учредителен секретар лъже в своите показания и изказвания. От деловодството обявиха, че отлагането, евентуално, е поради отсъствие на вещото лице, в тази ситуация – министър председателят Борисов.

Той добави, че има несъгласия сред изказванията на Борисов и показанията на организационния секретар на ГЕРБ и основната редакторка на ПИК, които са очевидци в отбрана на Борисов.

Ден преди втория тур Борисов наговори куп неистини, в това число, че съм се срещала с роми във Волуяк и че Галеви са помагали в акцията ми. Преди парламентарните избори Борисов би трябвало да получи неоправдателно решение, с цел да е ясно, че по време на идващите избори не може да си разрешава сходни безобразия, сподели още Манолова.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР